Het begin van Loving on the Edge

6 augustus 2019

Leuk dat je een bezoek brengt aan mijn nieuwe website! Er is de afgelopen maanden hard aan gewerkt. Ik ben blij en trots om hem nu met jou te kunnen delen. Graag vertel ik je hier over wat je van mij en Loving on the Edge kunt verwachten.

Het idee voor Loving on the Edge ontstond in de zomer van 2018.  Vrij spontaan had ik besloten om een workshop te geven op het Eigentijdse Jongeren festival. Een workshop over een eindeloos boeiend maar toch wel moeilijk bespreekbaar thema – seks. Niet dat ik dat ooit eerder had gedaan, een workshop geven.  Maar het vergde slechts de aanmoediging van een goede vriendin én een welwillende festivalorganisator – en daar stond ik ineens, met niet 3, niet 4, maar wel 20 deelnemers voor mijn neus. Het pakte mooier uit dan ik had durven dromen. Het werd een ochtend vol mooie ontmoetingen en ontroerende gesprekken. Dit smaakte naar meer!

Deze eerste workshop werd Seks, Schaamte en Verlangen. Maar over seks valt natuurlijk heel veel te zeggen en te ontdekken. Het hangt met zoveel dingen samen. Relaties, liefde, daten, vriendschap, zelfexpressie, zelfliefde. Identiteit. Wie ben ik, en wat is het leven dat ik wil leiden? In seksualiteit komen ze allemaal samen.

Om ons heen, in alle uithoeken van de samenleving, op televisie, op internet, in reclames – en even goed bij vrienden, familie, partners en onszelf – is er soms zoveel twijfel, onzekerheid, onduidelijkheid, verwarring als het gaat om intimiteit. Pijn en onvervuld verlangen. Of het nou gaat om vrijen, fysiek samen zijn – of om elkaar diep in de ogen kunnen kijken en zeggen wat je echt op je hart hebt.

Ik gun iedereen een gezond, vervullend liefdesleven en fijne seks. Ik denk dat de wereld daar ook een stuk mooier van kan worden. Om hier mijn deel aan bij te dragen geef ik nu workshops en voorlichting; ik hoop zoveel mogelijk mensen te bereiken en te ondersteunen op hun pad. Als jij, om wat voor reden dan ook, worstelt of vragen hebt over liefde en seksualiteit, weet je me vanaf nu te vinden.

Deze site, en dit bericht, zie ik als een uitreiking. Zullen we samen een stukje oplopen? Laten we onze krachten bundelen, elkaar de hand reiken en samen werken aan een liefdevolle toekomst. Voor jou, mij, en iedereen.

Graag tot binnenkort. Let’s go!

-Hylke

P.S. Ben je benieuwd naar de activiteiten die ik organiseer? Neem een kijkje bij het aanbod voor een overzicht van de workshops, of in de agenda om te zien wat er de komende periode gepland staat.

blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe workshops? Leuke tips, artikelen en nieuwtjes ontvangen? Klik dan hieronder om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vink het onderstaande vakje aan:

Dankjewel! Je bent ingeschreven!