ervaring:

dating workshop

De beste plek om leuke mannen of vrouwen te ontmoeten? Op een plek waar je het naar je zin hebt! Waar je je op je gemak voelt en plezier hebt. Een plek waar ook veel andere leuke, vrijgezelle mensen te vinden zijn. Dat creëert de perfecte gelegenheid voor een rondje speeddaten. Maar dus niet met suffe gesprekjes over waar je vandaan komt en wat voor werk je doet. Er hoeven zelfs helemaal geen woorden aan te pas te komen om een connectie met iemand te ervaren.

Via eenvoudig oogcontact, dans en andere speelse oefeningen gaan we elkaar ontmoeten. Misschien ontmoet jij vanavond wel de liefde van je leven. Hoe dan ook is het een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe ervaringen op te doen. Stap er open in, laat je verrassen, en het wordt sowieso een feest.

We scheppen een veilige ruimte waarin je zelf kunt bepalen of je met alle oefeningen meedoet of ook even een moment op jezelf wilt zijn.

De workshop is open voor mensen van alle genders en seksuele voorkeuren.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Name Goes Here

Vink het onderstaande vakje aan:

Dankjewel! Je bent ingeschreven!