Loving on the Edge organiseert workshops voor jonge mensen over persoonlijke thema’s als liefde, relaties en seksualiteit. 

Op deze pagina vind je een overzicht van mijn aanbod. Kijk ook in de agenda om te zien waar en wanneer de komende workshops georganiseerd worden.

Seks, Schaamte en verlangen

Een avond over seksualiteit, liefde en alles wat het met zich mee kan brengen. Onzekerheid, plezier, verlangen. Een workshop met ruimte voor precies datgene wat jou bezig houdt. 

dating workshop

Een speelse, frisse workshop waar je veel nieuwe mensen kunt ontmoeten! Geen suffe gesprekjes, maar dans, spel en eenvoudig oogcontact. Niet alleen voor singels, maar voor iedereen die nieuwe mensen wil leren kennen. 

connection magic

In ‘Connection Magic: The Art of Deeper Relating’ kun je experimenteren met verschillende manieren van contact maken, verbaal en non-verbaal. Heb je behoefte aan dieper, rijker contact met de mensen in je leven? Dan is dit een goede speelplaats  om nieuwe dingen uit te proberen.

Ben je nog niet klaar voor een workshop, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden? Klik dan hieronder om gratis de nieuwsbrief te ontvangen, inclusief tips en fijne artikelen!

Vink het onderstaande vakje aan:

Dankjewel! Je bent ingeschreven!